Tinklaraščio archyvas

2011-07-06

Apie Pasaulio Pabaiga:(

Pirmas dalykas ji matosi!!! Aš išeičiau į kiemą ar pro balkoną ją puikiai matau, jeigu nežinote kur yra šiaurinė tai ji yra gryžulo ratuose, o nibiru visai kitoje pusėje ir paskaitykite ką dabar parašysiu tie kurie netikite ir jums visai nesvarbu.

Pagal viska po susidurimo išgyvens 10% žemės gyventoju ir 75% Nibiru gyventoju.

Arba jei susidurimo nebus žemė nesisuks 3 dienas. Tai reiškia jei nebus susidurimo žemės gyventojai išnyks, o Nibiru gyventojai liks sveiki ir gyvi. Procentais butu taip: jei planetos nesusidurs išgyvens 0% žemiečių ir 100% Nibiru gyventoju.

Susidurimo tikrai nori išvengti Nibiru gyventojai, bet ar to nori ir žemiečiai?

Iš kur galima tokius skaičius traukt? Juk net neaišku, ar yra tas Nibiru, juo labiau nežinomas gyventoju skaičius...

Nibiru yra. Mes ja matom. NASA Nibiru planetą jau senai atrado, tik tą atradimą paneigė, nes nenorėjo, kad kiltų panika. Nibiru dydis yra žinomas ir pagal jį galima apytiksliai apskaičiuoti kiek % gyventoju liks gyvi. Gyventojų skaičiaus žinoti nereikia, kad suskaičiuotum %. O, kad Nibirų planetoje yra gyventojai tai tiesa, nes Šumerai juos matė. Šumerai seniausiai apie tai žinojo. Yra like daugybe įrodymu...

Tu ją jau gali matyti plika akimi, tik ji dabar atrodo kaip žvaigzdė, nes dar yra toli. Po metų jau ją matysim kaip planetą... Nasa neleidžia observatorijom daryt nibirų nuotraukas, tai kaip jo atsiras internete? Viskas taip ir buvo išpranašauta!

AŠ PATS PASTEBĖJAU tai. Ir tikrai, pro balkono langą atsirado RYŠKI žvaigždė, labai anksti atsiranda. Iš pradzių su draugais galvojome, kad šiaurinė, nes labai ryški, bet ji ne grižulo ratuose. Taigi tai arba Venera arba... Nibiru? Ir mano manymu aišku, kad Nibiru. Jei ten būtū Venera tai ji kiekvieną vakara nuo senovės turėtu būti, o juk šią žvaigždę tik dabar matyt pradėjom. Kaip ir buvo pranasauta, kad 2010 pradesime matyti Nibiru taip ir atsitiko. Taigi tai tiesa.


2012 tikrai kažkas turi įvykti. Šiuo metu planeta nibiru (taip vadinta dar pačių majų) skrenta tiesiai į mūsų saulės sistemą. Šiuo metu ją net plika akimi galima pamatyti pačioje piečiausioje žemės vietoje. Tačiau 2011 tą planetą nibiru, matys visi žmonės bet kurioje pasaulio vietoje plika akimi. O 2012 metų gruodį nibiru praskries kažkur pro asteroidų žiedą (tarp marso ir jupiterio). Nibiru planeta dydžiu prilygsta Jupiteriui, bet sudaryta ne iš dujų, o iš kietų uolienų, turi kietą paviršių. Kadangi ji tokia didelė, jos trauka neišvengiamai paveiks mūsų žemę: ji nustos suktis trims dienoms, susikeis žemės poliai, prasidės baisūs uraganai, cunamio bangos, kurios sieks apie 3 mylias auščio ir šluos viską, tornadai, milžiniški žemės drebėjimai ir t.t. taigi žemėje žus BEVEIK visa kas gyva. 2014 metų pradžioje, ta planeta nibiru, sunaikinusi viską žemėje, ramiai nuskries toliau savo orbita. Visa tai kartojasi kas 3600 metų, ir majai tai žinojo jau prieš tūkstančius metų. Mano nuomone, biblijoje aprašytas tvanas ir buvo nibiru apsilankymas nūsų saulės sistemoje... Visa tai žino NASA, JAV vyriausybė, taip pat ir Vatikanas, tačiau oficialiai neskelbia, nes žemėje kiltų visuoinė panika ir chaosas. O nibiru sustabdyti, ar kaip nors susprogdinti, pakreipti kita trajektorija yra neįmanoma, nes ji neįtikėtinai didelė.
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą